AVAINASIAKASPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ

DOKS® on Suomen Tunnistetieto Oy:n palvelu kaikille yritystoimijoille, joita koskevat rahanpesulainsäädännön mukaiset velvoitteet rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisemisestä. Asiakkaitamme ovat perintätoimistot, kiinteistönvälittäjät, asianajotoimistot sekä muut oikeudellisia ja konsulttipalveluiden tarjoajat, tilitoimistot ja rahoituspalveluiden tarjoajat. Työllistämme tällä hetkellä neljä henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa ja toimimme koko maassa. 

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme avainasiakaspäällikön vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista ja asiakassuhteiden hoitamisesta. Tehtävä sisältää itsenäistä myynti- ja markkinointityötä edistyksellisen ja alallaan uuraauurtavan RegTech-palvelun parissa. Apunasi myyntitiimissä toimii lisäksi myyntiassistentti.

Jatkossa on myös mahdollisuus kehittyä myynnillisiin vastuutehtäviin ja olla mukana kehittämässä palvelun edelläkävijäominaisuuksia edelleen.

Olet saattanut aiemmin työskennellä rahoitusalalla, perintäalalla, tilitoimistossa tai kiinteistönvälityksessä taikka tietojärjestelmien myynnin parissa. Koulutustaustasi on tradenomi, KTM tai muu soveltuva kaupallisen alan koulutus. Tehtävään valittavalta edellytämme näyttöjä onnistuneesta myynti- ja markkinointityöstä ja kokemusta asiakasvastuullisesta tehtävästä.

Osaaminen tai kokemus alalta, jota rahanpesulainsäädännön velvoitteet koskevat on eduksi, muttei välttämätön. Halu oppia uutta ja ratkaisuhakuisuus sen sijaan kyllä.

Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa ja rohkeutta tarvittaessa käyttää myös kielitaitoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa työyhteisössä, jossa pääset työskentelemään uuden, kehittyvän palvelun ja liiketoiminnan parissa dynaamisessa työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@doks.fi

Lisätietoja antaa tarvittaessa Tatu Kulmala, p. 050 520 5353 ja Petri Maijanen, 0400 698 508.