Tervetuloa!

Haluamme kertoa, että käytämme sivustollamme evästeitä. Käytämme niitä vain kävijämäärien mittaamiseen ja analysointiin. Mikäli annat luvan tähän, olemme kiitollisia, koska näin voimme kehittää sivujamme!

Mikäli et halua antaa lupaa tähän, voit tietenkin valita niin alta. Tällöin ainoa selaimesi evästeisiin tallennettava asia on tieto tästä kiellostasi, jotta tiedämme sen jatkossa kysymättä.

Riippumatta valinnastasi, pääset joka tapauksessa normaalisti selaamaan sivujamme tämän jälkeen.

Liity DOKS® -tiimiin!

Suomen Tunnistetieto Oy on nopeasti kasvava asiantuntijayritys. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä KYC/AML -alalla motivoituneille alan ammattilaisille.

Asiakkuus- ja viestintäasiantuntija

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ja viestinnän ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä toimit asiantuntijana tukien ja opastaen asiakkaitamme kehittämämme DOKS®-sovelluksen käytössä. Vastuualueenasi on kouluttaa asiakkaat DOKSin tehokkaaseen käyttöön sekä ylläpitää ja kehittää yhtiön asiakaspalvelun toimintoja. Lisäksi hyödynnät viestinnällisiä taitojasi laatiessasi materiaaleja yhtiön markkinoinnillisiin ja koulutuksellisiin tarpeisiin. Työssä on tärkeää omata hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot.

Arvostamme aiempaa näyttöä ja kokemusta vastaavista asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävistä. Perehdytämme sinut kuitenkin kattavasti tehtävääsi ja saat koulutuksen KYC (Know Your Customer) - ja AML (Anti Money Laundering) -prosesseihin ja lainsäädäntöön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja joustavat työskentelytavat. Tiiviissä ja hyvähenkisessä asiantuntijatiimissämme olet näköalapaikalla modernissa RegTech-markkinassa!

Kiinnostuitko?

Lähetä avoin hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai ota rohkeasti suoraan yhteyttä Maria Muuriseen (puh. 040-0213512, maria.muurinen@doks.fi) ja kysy lisää työtehtävästä. Rekrytointiprosessi sisältää haastattelun lisäksi kirjallisen näytön antamisen.

Palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme, joten toimithan nopeasti!

Avoin hakemus

DOKS Yhteistyössä Alma Talent

Suomen Tunnistetieto Oy

2662430-5

Veistämönaukio 1-3
20100 Turku

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 09-16

puh. 010 271 4606
asiakaspalvelu@doks.fi