| Login
Varaa demo

Työkalu asiakkaidemme tarpeisiin

DOKS® säästää asiakkaidensa aikaa

DOKS huolehtii puolestasi tietojen turvallisesta säilytyksestä, arkistoinnista, tietosuojasta ja tietoturvasta. Se säästää työaikaa ja sujuvoittaa asiakassuhteen perustamiseen liittyviä rutiinitoimenpiteitä. Asiakasyrityksemme ovat erityisen tyytyväisiä DOKSin helppouteen, turvallisuuteen ja käyttäjäkokemukseen.

yli 5000 käyttäjää

Yli 10 000 sähköistä tunnistautumista ja tietopyyntöä / kk

Yli 7 miljoonaa pakotelistarkastusta / kk

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää

Aboa Novale Oy

”DOKS mahdollisti hallinnon toimintatapojen uudistamisen”

Tilintarkastusyhtiö Aboa Novale Oy hoitaa rahanpesulakiin liittyvät velvoitteensa DOKSissa. Toimitusjohtajan mukaan DOKS tekee velvoitteiden hoitamisesta helppoa sekä yhtiön että asiakkaan näkökulmasta, ja se on mahdollistanut myös hallinnon toimintatapojen uudistamisen.

Lue lisää
Asianajotoimisto Lukander Ruohola Oy

”Hoidamme nykyisin kaikkien toimeksiantojemme allekirjoitukset DOKSissa.”

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy otti DOKSin käyttöön vuoden 2019 alussa ensimmäisten joukossa. Rahanpesulain velvoitteisiin on suhtauduttu yrityksessä aina vakavasti ja ne on hoidettu hyvin, mutta palvelun myötä käytännöt ovat entisestään hioutuneet.

Lue lisää
Huoneistomarkkinat Oy LKV

”DOKS jouduttaa työtä ja tekee tunnistamisen varmaksi.”

Kiinteistönvälittäjän on tunnistettava sekä myyjä että ostaja. DOKS jouduttaa kiinteistökaupan vaiheita. Kiinteistönvälitysalalla kauppoja tehdään suurilla summilla, joten asiakkaan tunnistaminen ja rahan alkuperän tarkistaminen on tärkeää rahanpesun ehkäisemiseksi. Turkulainen Huoneistomarkkinat Oy LKV käyttää tietojen tarkistamiseen DOKSia, joka on monin tavoin jouduttanut ja helpottanut kiinteistökaupan eri vaiheita.

Lue lisää