| Login
Varaa demo

Suomen Tunnistetieto Oy

DOKS®ia kehittää ja tarjoaa vuonna 2014 perustettu Suomen Tunnistetieto Oy. Ammattitaitoiseen ja kasvavaan tiimiimme kuuluu juristeja, sovelluskehittäjiä ja muita rahanpesulain hallitsevia asiantuntijoita.

Softa yritysten tarpeisiin

Suomen Tunnistetieto Oy:n kehittämä DOKS® sai alkunsa, kun IT-osaajat kohtasivat juristit ja ajatus rahanpesulain velvoitteita helpottavasta SaaS-palvelusta syntyi. Yhtiö on hyvässä kasvussa ja saavuttanut vankan jalansijan suomalaisessa KYC-markkinassa. Kaikki palvelumme on yrityksemme omaa tuotantoa ja 100% suomalaista tietotekniikan ja juridiikan huippuosaamista.

DOKS kuuluu Alma Talentin tuoteperheeseen, joka tarjoaa päätöksentekoa ja prosesseja helpottavaa dataa ja palveluja ammattilaisten ja yrityspäättäjien käyttöön. Muita merkittäviä kumppaneitamme ovat mm. Patentti- ja rekisterihallitus, Nets, Bisnode Finland ja Lowell.

Kumppaneinamme toimii mm. Patentti- ja rekisterihallitus, Nets, Bisnode Finland ja Lowell.

Tervetuloa lukemaan blogiamme

Blogissamme Suomen Tunnistetieto Oy:n asiantuntijat sekä toisinaan myös vierailevat kirjoittajat kertovat ajankohtaisista KYC- ja AML-maailman asioista.

Ville Saarinen

KYC-prosessin räätälöity ilme ja arvot

Kuten hyvin tiedämme, käyttäjäkokemus on erittäin tärkeä asia. KYC-prosessissa asiakas on vahvasti osallisena, joten perusasiat pitää tietenkin huolehtia kuntoon. Kaikkein paras lopputulos saavutetaan, kun käyttäjäkokemus räätälöidään vastaamaan yrityksen ilmettä ja arvoja.

Lue koko kirjoitus

Ville Saarinen

Mihin raportointia oikein tarvitaan KYC-prosessissa?

Tiedätkö tarkasti, mitkä asiakkaat ja toimittajat ovat asianmukaisesti kycitetty? Tunnistatko tilanteet, joissa jotakin tietoja tulisi tuoreuttaa? Löydätkö helposti tapaukset, joihin liittyy korkean riskin maita? Mitä toimenpiteitä tulisi tehdä tänään, ensi viikolla tai ensi kuussa? Mitkä ovat kiireisimmät tapaukset ja mihin voidaan palata myöhemmin?

Lue koko kirjoitus

Henna Nyqvist

Yritykselle aika on rahaa ja palvelun ostaminen järkevää

Usein hankinnasta pidättäydytään vedoten kustannuksiin ja säästöihin, mutta mikä on todellinen säästö, jos esimerkiksi tilitoimistossa KYC/AML-velvoitteiden hoitamiseen menee nykyisellä toimintatavalla tunteja, kun asian voisi hoitaa minuuteissa ja vapauttaa samalla työaikaa oman ydinbisneksen hoitamiseen ja sen kehittämiseen?

Lue koko kirjoitus

DOKS Mediassa

Kansainvälisen yritysdatan saatavuus ja pakote-compliance globaalissa ympäristössä

Lue lisää

PAKOTELISTAKONTROLLI – vastuullinen yritys varmistaa oman pelikenttänsä.

Lue lisää

Riittääkö aikasi kaiken analysointiin? Lue, mitä et tiennyt KYC-prosessin automatisoinnista!

Lue lisää

Rahanpesulain velvoitteet ovat yksi riesa – tai sitten ne voi hoitaa helpostikin

Lue lisää