| Login
Varaa demo

Suomen Tunnistetieto Oy

DOKS®ia kehittää ja tarjoaa vuonna 2014 perustettu Suomen Tunnistetieto Oy. Ammattitaitoiseen ja kasvavaan tiimiimme kuuluu juristeja, sovelluskehittäjiä ja muita rahanpesulain hallitsevia asiantuntijoita.

Softa yritysten tarpeisiin

Suomen Tunnistetieto Oy:n kehittämä DOKS® sai alkunsa, kun IT-osaajat kohtasivat juristit ja ajatus rahanpesulain velvoitteita helpottavasta SaaS-palvelusta syntyi. Yhtiö on hyvässä kasvussa ja saavuttanut vankan jalansijan suomalaisessa KYC-markkinassa. Kaikki palvelumme on yrityksemme omaa tuotantoa ja 100% suomalaista tietotekniikan ja juridiikan huippuosaamista.

DOKS kuuluu Alma Talentin tuoteperheeseen, joka tarjoaa päätöksentekoa ja prosesseja helpottavaa dataa ja palveluja ammattilaisten ja yrityspäättäjien käyttöön. Muita merkittäviä kumppaneitamme ovat mm. Patentti- ja rekisterihallitus, Nets, Bisnode Finland ja Lowell.

Kumppaneinamme toimii mm. Patentti- ja rekisterihallitus, Nets, Bisnode Finland ja Lowell.

Tule meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä mukaan kasvavaan DOKS®-tiimiimme. Jätä rohkeasti avoin hakemus, mikäli toimiala ja yrityksemme kiinnostaa sinua. Voit liittää oman CV:si, hakemuksesi tai jopa esittelyvideon itsestäsi meille.

Kiitos hakemuksestasi!

Olemme teihin pian yhteydessä.

Tervetuloa lukemaan blogiamme

Blogissamme Suomen Tunnistetieto Oy:n asiantuntijat sekä toisinaan myös vierailevat kirjoittajat kertovat ajankohtaisista KYC- ja AML-maailman asioista.

Henna Nyqvist

Yritykselle aika on rahaa ja palvelun ostaminen järkevää

Usein hankinnasta pidättäydytään vedoten kustannuksiin ja säästöihin, mutta mikä on todellinen säästö, jos esimerkiksi tilitoimistossa KYC/AML-velvoitteiden hoitamiseen menee nykyisellä toimintatavalla tunteja, kun asian voisi hoitaa minuuteissa ja vapauttaa samalla työaikaa oman ydinbisneksen hoitamiseen ja sen kehittämiseen?

Lue koko kirjoitus

Tatu Kulmala

Rahanpesulakiin uudistuksia keväällä 2022

Rahanpesulainsäädäntöä on taannoin päivitetty 1.1.2022 voimaan tulleilla tarkennuksilla. Samassa yhteydessä tuli voimaan myös asetuksentasoinen sääntely mm. asiakkuuteen liittyvän riskitason määrittelystä. Kevään 2022 aikana on jälleen tulossa joitakin uusia muutoksia. Näitä koskeva lakiesitys on annettu eduskunnalle tammikuussa ja muutosten on tavoiteltu tulevan voimaan huhtikuussa.

Lue koko kirjoitus

Tatu Kulmala

Asetus toi tarkennuksia asiakkaan tunnistamiseen ja riskiarvion laadintaan

Rahanpesulakiin perustuva asetus menettelyistä asiakkaan tuntemiseksi ja riskitekijöistä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisessä tuli voimaan 1.1.2022. Se määrittää ja ohjeistaa tarkemmin, missä tilanteissa ja millä tavoin asiakkaan tuntemistoimia voidaan sopeuttaa niiden ajoituksen tai toistuvuuden sekä tuntemistietojen määrän ja lähteiden osalta.

Lue koko kirjoitus

DOKS Mediassa

PAKOTELISTAKONTROLLI – vastuullinen yritys varmistaa oman pelikenttänsä.

Lue lisää

Riittääkö aikasi kaiken analysointiin? Lue, mitä et tiennyt KYC-prosessin automatisoinnista!

Lue lisää

Rahanpesulain velvoitteet ovat yksi riesa – tai sitten ne voi hoitaa helpostikin

Lue lisää